ES CONSOLIDA EL IV CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA DE POTRIES

L’Excel·lentísima Diputació Provincial de València, a través del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC), amb la convocatòria de subvencions València és Música – Música Clàssica d’Orquestra, de Cambra i de Piano 2023, ha col·laborat amb l’Associació Cultural Rodamusic, per al patrocini i la realització del IV CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA DE POTRIES 2023, amb una ajuda de 3.536,39 euros.

Aquest nou cicle ha tingut com a finalitat estimular les formacions de xicotet format, dotant d’una programació cultural estable a Potries sobre música clàssica d’orquestra, de cambra i de piano, així com promocionant el patrimoni musical, entre altres.

 

Objectius i resultats específics aconseguits:

  • Apropar programacions culturals de qualitat a poblacions rurals, les quals es troben a sovint molt vinculades al espais urbans.
  • Enriquir la programació musical del municipi, acostant-la amb els seus diferents estils musicals, a tota mena de públic.
  • Millorar el repertori d’edicions anteriors, així com incorporar nous públics i noves activitats complementàries.
  • Eixamplar les oportunitats d’aquest sector de la música de la composició, dirigit a compositors/es professionals, així com també a aquells en els seus primers anys de desenvolupament professional, i estudiants dels últims anys de grau superior.

 

De maig a desembre, Potries gaudí d’una àmplia varietat d’artistes i grups musicals, com Duo Signal, Duona, Alba Asensi trio, Anacronia Ensemble, Música Nua, Llevant Ensemble,…, complementant l’oferta del Cicle amb altres disciplines com formacions a  l’alumnat del CPM Josep Climent d’Oliva, el programa de residència de composició musical, tallers per a famílies i alumnat del CRA de Potries, entre altres.

 

Info Cicle Música de Cambra 2023