Potries MusicFest 2019

Dijous – 15 d’agost

Besarabia

– Hora: 21:00 h
– Lloc: Auditori Natural Ermita
– Estil: Balcànica / mediterrània

Divendres – 16 d’agost

Javier Vercher Trio

– Hora: 12:00 h
– Lloc: Pl. del País Valencià
– Estil: Jazz

Alxarq Percussió

– Hora: 19:00 h
– Lloc: Casa de la Cultura
– Estil: Contemporani / minimalista

Dissabte – 17 d’agost

“Suena Barro” – Hernán Vargas

– Hora: 13 h
– Lloc: Museu Cassoleria
– Estil: Experimental

Diumenge – 18 d’agost

Liverpool String Quartet

– Hora: 13:00 h
– Lloc: Església
– Estil: Clàssica

“Un País de Jotes” – Joan Peiró Aznar

– Hora: 19:00 h
– Lloc: Casa de la Cultura
– Estil: Tradicional

Eva Dénia

– Hora: 23:00 h
– Lloc: Parc de la Concòrdia
– Estil: Cantautora valenciana

Programació 2019

Històric d’edicions

Què és?

Potries Music Fest pretén ser una trobada de caràcter intercultural que combina la música amb l’essència mediterrània del nostre poble, tant des del punt de vista patrimonial, com ambiental i etnològic. La variada oferta d’actuacions musicals que es proposa aborda estils musicals ben diversos i amb orígens a tot arreu del món.

La iniciativa naix al 2018 que el xicotet municipi saforenc de Potries és declarat Capital Cultural Valenciana, amb l’objecte d’oferir al públic local i visitant unes propostes musicals de qualitat, distribuïdes com a xicotets “tasts” dins els espais més emblemàtics del nostre poble, així gaudirem de concerts a indrets com una Cassoleria, una ruta de l’aigua de més de 500 anys, un auditori natural, etc.

Potries, un poble de la zona rural valenciana, ja fa anys que està apostant per posar en valor el seu ric patrimoni cultural i natural, també com a espais per al gaudi col·lectiu, i com a magnífics escenaris per a desenvolupar activitats diverses, entre les quals s’hi troba la música.

Potries Music Fest, naix per a crear una oferta cultural per al nostre poble i el nostre entorn, on la música, com a tret diferencial de la nostra essència, siga el pal de paller que combine els nostres elements patrimonials i etnològics, com la gastronomia tradicional, bastint una proposta que aporte un valor afegir a d’altres esdeveniments semblants.

© Copyright - Associació Cultural Rodamusic